16.1.11

ICV CREU QUE PODRÀ RECUPERAR ALCALDIES PERDUDES

Herrera primer hauría de saber que fer amb Saura (a la dreta) després de que Miralles (a l'esquerra) li negui ser Senador, per ser un lloc reservat a algú de EUiA.


Els mal denominats ecosocialistes volen créixer en les ciutats que envolten Barcelona en les properes municipals. Aprofitant que les enquestes generals donen dolents resultats als socialistes, Joan Herrera vol marcar el objectiu de recuperar alcaldies com Sant Feliu o Cerdanyola.

Que les enquestes del CIS donin majoria absoluta al PP, o la davallada de vots a les autonòmiques, no ha de confondre al votant. Els principals factors que es tenen en compte son les persones que encapçalen les llistes municipals, la feina feta des de el Govern local, i els valors identificats amb cada partit, i en aquest ordre. La gent valora les persones que coneix al seu municipi, les obres o prestacions municipals de les que pot gaudir, i els valors que la marca del partit atribueix a aquestes persones.

Les alcaldies que en el seu dia va perdre ICV no va ser per una moda socialista, va ser per un partit socialista sempre fort i unes equivocacions monumentals dels mandataris iniciativencs. San Feliu el van perdre per una fatal gestió del antic alcalde Francesc Baltasar, no potenciant els serveis de la ciutat i prometen un soterrament de les vies que no va aconseguir signar mai amb el Ministeri de Foment. Cerdanyola la van perdre per una falta de lideratge clar i de diàleg amb altres forces polítiques. De recuperar Sant Vicenç dels Horts ni parla, ja que va ser ICV el que va deixar el segon forat a la economia del municipi més gran de tota Espanya, nomes superat per Marbella. En Molins de Rei confien en continuar mantenint el regidor de distància amb el PSC, i al Prat batre records de permanència fent que Tejedor arribi als 34 anys com a alcalde.  Un pobre objectiu per una formació que es va deixar els seus valors i ideals comunistes pel camí.

No hay comentarios: