5.3.12

ELS REIS DE LES FINANCES I FRACASOS REIALS

El "paseillo" triomfalJa trigàvem en tenir una reialesa normalitzada a Espanya, només era qüestió d'esperar que la família creixés per trobar el gendre que veu en la seva posició i influències la forma de fer molts calés. M'ha agradat el "paseillo" amb el cap ben alt davant de les càmeres, encara que tenia el permís del jutge per arribar amb el cotxe fins la porta. També m'ha agradat molt el nou cotxe oficial Opel Zafira blau elèctric que va utilitzar per arribar, es nota que és un xicot "campexano" amb el que no van els Mercedes o Audis oficials i foscos.


Sarah aprofita qualsevol ocasió per fer una bona mossegada


Fins ara em donaven enveja monarquies como la britànica, amb una ex nora com Sarah Ferguson disposada a vendre les influències del seu ex marit en el comerç britànic per mig milió d'euros. Frisava per tenir un rei consort com va tenir Holanda amb el príncep Bernardo, que va utilitzar la seva posició com a Inspector General de les Forces Armades per comprar 12 avions a canvi d'una comissió de l'empresa productora per un valor de un milió de dòlars. Sospirava per tenir un membre reial com Daniel Ducruet, amb els recursos suficients per deixar prenyada a la princesa Estefania de Mònaco mentre era el seu guardaespatlles, i sortir a tots els medis de comunicació fent-li el salt amb una jove i bonica model vora una refrescant piscina.


Ducruet va superar tots els pronòstics sobre ell...
   
No sé si les monarquies seguiran o no, suposo que son com grans multinacionals difícils de fer-les caure per la quantitat de diners en promoció que gasten. Però com si fossin un George Soros amateurs juguen amb els nostres diners públics i la bona fe de les causes que suposadament representen, per el seu únic profit. Gràcies a totes per recordar-nos el perquè les esquerres son republicanes. Els presidents de la república no serien millors o pitjors, però almenys no serien eterns.

No hay comentarios: